AdviesNu beveelt aan

AdviesNu werkt samen met experts op allerlei gebied. Het zijn vertrouwde relaties, al jaren lang. AdviesNu weet wat ze kunnen en waar ze voor staan. Van harte aanbevolen.

Media-aandacht
Marike Timmermans, persvoorlichter
Marike heeft aan de wieg gestaan van Novum, een van de twee grote nieuwsagentschappen van Nederland. Mede daardoor heeft zij een ongeëvenaard netwerk in de wereld van de media. Als je een goed verhaal hebt en je wilt media-aandacht, dan moet je bij Marike zijn.

Communicatie
BB Communicatie
Bij het voorkomen en beheersen van conflicten speelt communicatie de hoofdrol. Hetzelfde geldt voor innovatieprocessen. Cecile Janssen en Wim Broekman zijn expert op deze terreinen.

Presentatie
Vocaluse
De acceptatie van plannen en ideeën staat of valt met de presentatie. Presenteren is een vak apart. Angelique Reijntjes weet er alles van. Als zij voor een groep staat, is iedereen geboeid. Ze heeft er haar vak van gemaakt deze vaardigheid met anderen te delen.

Begeleiding, training, reïntegratie van onderwijspersoneel
Weusten en Hoornstra
Al twintig jaar toonaangevend in begeleiding, training en reïntegratie.
Veronica Weusten is auteur van onder meer ‘De Geliefde Leraar (Hoe u het blijft of hoe u het wordt)’. Van het boekje zijn inmiddels 34.000 exemplaren verkocht. Veronica is nu bezig de Engelse markt te veroveren.

Assertiviteitstraining
Gijs van Dinther
Wil je steviger in je schoenen staan? Wil je beter je grenzen aangeven, je mening durven geven en initiatief durven nemen? Gaat je dat niet op eigen kracht lukken, maar heb je er ook geen enkele behoefte aan zielig gevonden te worden? Laat je dan provocerend coachen. Gijs van Dinther helpt je in gemiddeld drie tot vier sessies je doel te bereiken

Werving en selectie
Parcours
Bij Parcours doen ze één ding en daar zijn ze goed in: werving en selectie van leidinggevenden in het onderwijs.

Scholenbouw
SVP Architectuur en Stedenbouw heeft al heel wat schoolgebouwen in Nederland gerealiseerd. Het ontwerpen van een schoolgebouw is een gecompliceerde puzzel: rekening houden met de context, de wensen van de gebruiker, de wensen van de opdrachtgever, demografische ontwikkelingen, de plaats in het grotere geheel en ga zo maar door. Maartje Luisman en Marjon Mors ontwijken de puzzel niet, maar zoeken hem juist op.

Interim-management
K+V
Misschien niet het bekendste bureau voor interim-management in het onderwijs, maar contactpersoon Johannes Arets maakt de lijfspreuk ‘Het gaat om mensen’ wel waar.